Vis dėlto šiuolaikiniai vaikai kartais nustebina savo tėvus klausimais, iš kur atsiranda pienas, nes vasarų kaime tiesiog nebeturi! Tiesa, kartais dėl to kalti ne patys tėvai, o šiuolaikiniai seneliai, kurie nebenori aukoti savo vasarų anūkų priežiūrai...

Į DELFI kreipusis skaitytoja pasidalijo savo patirtimi ir papasakojo, kad dabar išskėstomis rankomis seneliai anūkų nebelaukia - jei anksčiau tėveliai, norėdami pabūti dviese, galėdavo vaikučius palikti visada jų laukiantiems giminaičiams, dabar tenka samdyti aukles.

Klausiame Jūsų – ar iš tiesų šiuolaikiniai tėvai susiduria su šia problema? O galbūt savo nuomone nori pasidalinti seneliai, nepatenkinti, kad turi tapti neapmokamomis auklėmis? Pasidalinkite – kaip sprendžiate vaikų priežiūrą: ar už ją atsakingi tik tėvai, ar ja užsiimate kartu su saviškiais?

Laukiame Jūsų laiškų el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Seneliai“ iki liepos 28 d. Vieno rašinio autoriui padovanosime S. Rushdie romaną „Vidurnakčio vaikai“.

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (265)