Sulieknėti, išmokti naują kalbą, rasti kitą darbą – šie ir kiti pasižadėjimais tariami garsiai, mintyse ar raižomi rašikliais užrašų knygęlių puslapiuose. Kartais juos įgyvendinti pavyksta, kartais – ne, tačiau išsikelti tikslą dar vieniems metams pasiryžta ne vienas.

Kai liko kiek daugiau nei 24 val. iki nakties, kai pasaulis švęs 2014-ųjų pradžią, prašome Jūsų – pasidalinkite pasakojimais apie savo naujametinius pažadus. Galbūt praėjusiais metais pasitelkdami visą valią metėte rūkyti, sulieknėjote ar pagaliau pasipiršote mylimam žmogui? O gal atvirkščiai 2013-ieji buvo sudėtingi ir tesėti pažadus trukdė užklupusios bėdos? Pasidalinkite savo 2013-ųjų metų patirtimi – papasakokite apie išbandymus ir pasiekimus ar atskleiskite, kaip tikslų sieksite 2014-aisiais.

Laukiame Jūsų minčių el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pažadas“ iki sausio 6 d. Geriausios istorijos autoriui įteiksime dvi knygas naujų metų pradžiai – Gian Luigi Paracchini „PRADA gyvenimas“ ir Richard Mason „Malonumų ieškotojas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją