Vienintelis pliusas pusryčiai – jie buvo tikrai ypatingai gausūs ir skanūs, taip pat didelis pasirinkimas. O apie vakarienę galima pamiršti, jeigu nestovima eilėje vos atėjus laikui iki jos „išdavimo“. Arba mėgausitės tik likusiais garnyrui makaronais kaip teko laimė mums.

P.S. nuotraukoje su ranka – pagalvės dydis. Visos pagalvės tokios. Užsisakius kambarį su dvigule lova – gavome dvi sustumtas viengules su didžiausiu tarpu per vidurį, jų būklė matosi nuotraukoje iš palovio.

Vykome su tuo metu dar trimete dukra. Kambaryje nuolat buvo 13 laipsnių temperatūra, neveikė nei kondicionierius, nei radiatorai nešildė. Apie pelėsį taip pat tyliu. Švaros klausimas nepaliestas irgi tegul lieka, gyventojai toli gražu ne mes vieni buvome kambaryje, ant karnizų (ir ne tik) daug vorų tupėjo. Po bemiegės nakties vis klojant vaiką rūbais, kad tik nesušaltų dar labiau, nusprendėme su dukra vos jai atsikėlus apsilankyti vaikų žaidimo kambaryje. Situacija jame ne ką geresnė. Atvykome pačios pirmos, atrakino duris kažkokia moteris. Dukra puolė prie „žaislų“ (nors aš juos pavadinčiau griuvėsiais ir luženomis) ir betraukdama eilines skeveldras susibadė pirštus į geležines detales (matosi kibire). Nebeištvėriau, išėjome.

NIEKUR neveikė tualetai – nei baseinų zonoje, nei žaidimų ar SPA zonose. Visur kabojo atspausdinta informacija apie WC neveikimą. Išreiškus LABAI didelį pasipiktinimą, buvau įleista į tarnybinį tualetą darbuotojai atrakinus duris, kuriame galėjau nuplauti vaikui rankas po tokio pažaidimo. Vienu žodžiu, man labai keista, kaip jie vis dar gyvuoja.

DELFI prašė „Trasalio“ pakomentuoti šiuos skundus, tačiau komentaro iki šiol negavo.