Kaip DELFI informavo Maisto ir veterinarijos tarnybos Vilniaus skyriaus specialistai, iš tiesų šiame restorane buvo atliktas patikrinimas pagal vartotojo skundą.

„Skundas pasitvirtino. Įmonėje du kartus spalio mėnesį buvo vykdomi dezinfekcijos darbai, t.y. naikinami kenkėjai, graužikai, ir t.t., ir vėliau restorano darbuotojai greičiausiai netinkamai išvalė gamybines patalpas. Dėl to laikinai sustabdyta veikla. Nurodyta atlikti generalinį patalpų valymą, ir kai išsivalys viską, sutvarkys, inspektoriai dar kartą patikrins ir tada leis atnaujinti veiklą, jeigu viskas bus tvarkoje“, - komentavo specialistai.

Pasak jų, patikrinimo metu nerasta nė vieno gyvo tarakono. Restorano virtuvėje (ant grindų, po įrenginiais ir baldais) rasta gausybė negyvų tarakonų. Atlikti naikinimo darbai buvo efektyvūs, tačiau pats restoranas po jų tinkamai neišvalė savo patalpų.

Paskambinus restorano „Seklyčia“ tinklalapyje nurodytu CUP esančio restorano telefonu, atsiliepusi darbuotoja į kalbas nesileido, tačiau patvirtino, kad restoranas neveikia.

„Situacijos mes nekomentuojame. Uždarymo priežastis yra „išpūsta“, - trumpai paaiškino darbuotoja ir padėjo ragelį.

Dėkojame DELFI skaitytojai už informaciją!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją