- Kada pradėjote domėtis muzika?

- Tikriausiai jau gimiau su mikrofonu rankose. O jei iš tikrųjų, tai scenoje esu jau nuo 1997 metų. 1997 metais pradėjau lankyti vaikų pop chorą „Pasakėlė“, su pop choru apkeliavome visą Lietuva, kur tik mūsų nebuvo...1997 metais su choru dalyvavome visiems gerai žinomame vaikų festivalyje „Laumės juosta“ Palangoje, kurį tiesiogiai transliavo Lietuvos televizija.

- Ką jums reiškia muzika?

- Muzika - tai visas mano gyvenimas, be muzikos neįsivaizduoju savęs.

- Ar turite savo idealus?

- Jei kalbant apie Lietuvos atlikėjus, tai savo simpatijas atiduočiau savo kolegoms Rositai Čivilytei, Donatui Montvydui, Sashai Song. O jei apie užsienio atlikėjus - tai jau iš gyvenimo išėjusi nuostabioji Whitney Houston.

- Ar pagalvojate dalyvauti kokiame nors projekte?

- Jau daug televizijos projektų „atidalyvavau“ - tokiuose kaip TV3 projektas „Chorų karai“, LNK projektas „Lietuvos balsas“. Bet dar ketvirtadienį savo gimimo dienos rytą gavau pakvietimą į savo elektroninį paštą sudalyvauti TV3 projekte „X faktorius“, dar svarstau, bet galbūt išmėginsiu save ir ten.

- Kokia veikla šiuo metu užsiimate?

- Šiuo metu mano visa veikla - įrašų studijos, koncertai, renginių organizavimas, repeticijos ir polisis namuose.

- Kokius tikslus sau esate iškėlęs ateityje?

- Mano tikslas po truputį jau pildosi. Gyvenime tikrai pasiekiau daug ir savimi tikrai didžiuojuosi. Mano tikslas buvo būti Lietuvos pop muzikos atlikėju, aš jau save ir galiu juo vadinti. Patekti į didžiąją sceną, patekti tarp garsių Lietuvos atlikėjų bei žvaigždžių, pasidalinti sceniniais patarimais ir t.t. - tai jau padariau. Dainuoti didžiajai auditorijai žmonių - taip, dainavau ir net 4 tūkst. Lietuvos žmonių . O dabar dar dėsiu visas pastangas į savo įkurtą debiutuojančią Lietuvos pop grupę „DoDi“.

- Ką veikiate laisvalaikiu?

- Laisvalaikį dažniausiai praleidžiu su draugais. Dabar jau, kai beveik atėjo vasara, tai dažniausiai gamtoje prie vandens ar šiaip kur kokį šašlyką kepame.

- Palinkėjimas skaitytojams.

- Linkiu visiems skaitytojams, savo gerbėjams bei visos Lietuvos žmonėms daugiau šypsenos veide, mažiau pykčio, daugiau gėrio. Mielieji, gyvenimas eina į priekį, reikia juo džiaugtis, kad ir kokį jį beturėtume, nes nežinai, kada gyvenime tau gali kas nors nutikti.