Į DELFI kreipęsis skaitytojas nurodė, jog Klaipėdoje pirmadienį, apie 17 val. lankė giminaičius. „Pasistatęs automobilį, prie sporto prekių parduotuvės „X-PRO“ (I. Kanto g. 14, Klaipėda) grižęs automobilį radau apklijuotą 12 vienetų ankščiau minėtos parduotuvės lipdukais“, - rašė jis. Vyriškio teigimu, parduotuvės atstovė teigė, kad jokia žala automobiliui nepadaryta, bet vairuotojui atrodė kitaip. Jis nurodė, kad parduotuvės atstovė sakiusi, jog lipdukus užklijavęs jos draugas.

„Norėčiau patarti skaitytojams, jog žiurėtų, kur stato automobilius, ir kur geriau nesilankyti“, - rašė skaitytojas, dėl minėtos situacijos parašęs pareiškimą policijai.

DELFI susisiekus su „X-PRO“ padalinio Klaipėdoje vadove Marija, moteris situaciją apibūdino kiek kitaip – pasak jos, vairuotojas privačioje parduotuvės aikštelėje automobilį stato jau ne pirmą kartą. Parduotuvės atstovė sakė, kad jau anksčiau yra kalbėjusi su vairuotoju, kuris, pasak jos, elgiasi nemandagiai – paprašius nestatyti automobilio privačioje teritorijoje, ją „visokiais žodžiais išvadino“. Padalinio vadovė teigė, kad vakar vaikinas vėl pasistatė automobilį parduotuvės aikštelėje.

Ji aiškiai nepatvirtino, kad lipdukus užklijavo būtent parduotuvės darbuotojai, tačiau šio veiksmo priežastį nurodė. Pasak jos, lipdukais automobilis buvo apklijuotas bandant mandagiai atkreipti jaunuolio dėmesį. „Turtas nebuvo sugadintas, kažkas jam ten nebuvo padaryta, tiesiog šiek tiek atkreipti pačio žmogaus dėmesį, kiek pats žmogus negerbia nei savęs, nei aplinkos, nei kitų žmonių laiko, nei pareigūnų“, - DELFI telefonu sakė ji.

Moteris patvirtino, kad jaunuolis pats iškvietė pareigūnus. „Jie mandagiai išklausė mano argumentus ir išėjo, užsirašė dėl visa ko telefono numerį“, - sakė ji. Parduotuvės atstovė nurodė, kad ji turi dokumentus, kad šalia parduotuvės esanti žemė yra privati teritorija.

Dar kartą pasiteiravus vairuotojo, ar iš tiesų automobilį nurodytoje aikštelėje yra statęs ir anksčiau, jis patvirtino, kad tai darė prieš mėnesį. Pasak skaitytojo, tuomet jis išgirdęs priekaištų iš parduotuvės atstovės, kad aikštelė privati, bet pats jai nurodė, kad ji priklauso savivaldybei. Vairuotojas DELFI neigė naudojęs necenzūrinius žodžius ir išreiškė abejonę, ar aikštelė įrengta legaliai.

Klaipėdos pareigūnai patvirtino, kad vairuotojas dėl šio įvykio parašė pareiškimą. Šiuo metu renkama medžiaga ir situacija aiškinamasi. Pareigūnai patvirtino, kad nors automobilis buvo pastatytas privačioje teritorijoje, lipdukų parduotuvės atstovai teisės klijuoti neturėjo.

DELFI susisiekus su Klaipėdos savivaldybės atstovais, jie nurodė, kad savivaldybei priklausančios automobilių stovėjimo aikštelės nurodytoje vietoje nėra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (309)