Kaunietė „Delfi“ papasakojo, kokį nemalonumą patyrė. Savaitgalį ji su šeima lankėsi Raudondvaryje, apžiūrėjo eglutę, vaikščiojo po parką. Moteriai prireikus į tualetą jai buvo grubiai atsakyta net ir matant, kad ji laukiasi.

„Prie cukrainės dirbo darbuotojas, tiesė laidus. Paklausus, kur galima rasti tualetą, parodė į gretimas duris. Atidarius duris matėsi per durų tarpą tualetai, tačiau prie durų prišoko moteriškė ir pareiškė, kad vėliau vyks uždaras renginys.

Paklausus, gal galima greitai pasinaudoti tualetu už pinigus, ji atkirto, kad lauke yra šilti ir švarūs tualetai. Kelis ratus apėjus ir neradus tualeto, nusprendėme išvažiuoti ir tualetą, kuris prieinamas žmonėms, radome netolimoje degalinėje.

Juokingiausia, kad XXI amžiuje pasinaudoti tualetu žmogus negali, nes jie saugomi ar kaip? Dar neteko matyti, kad kitose šalyse taip būtų saugomi tualetai nuo žmonių kaip Lietuvoje.

O ypač nustebino, kad tai vyko labai daug žmonių lankomoje vietoje. Tai, kad lietuviai nekenčia vaikų ir nėščiųjų – akivaizdu, bet kad ir žmogiškumą praradę – buvo naujiena“, – kartėlio neslėpė kaunietė.

„Delfi“ kreipėsi į Raudondvario seniūniją dėl komentaro apie viešai naudojamus ir parko lankytojams prieinamus tualetus bei incidentą, tačiau kol kas atsakymo nesulaukta. Seniūnijai susisiekus su redakcija, straipsnis bus papildytas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)