Įvykis priminė kino filmuose matytus epizodus, kai yra sulaikomi narkotikus, ginklus platinantys asmenys. Vaikinukas pėdino paplūdimiu ir kaip visad skandavo skambiąją frazę: „Karšti labai skanūs čeburekai, kepta duona ir mineralinis vanduo.“ Tikriausiai nė viena viešnagė mūsų pajūryje be to jau neįsivaizduojama. O pirkėjų tikrai daug. Net ir mes patys ragavome „firminių“ čeburekų. Juk kiekvieno vartotojo reikalas, pirkti ar ne. Per prievartą niekam negrūdama.

Kur buvę, kur nebuvę atsirado pareigūnai, ratuoti keturračiu. Pareigūnė, pamačiusi „čeburekinį“, šoko jo vytis, keturratį vairuojantis pareigūnas, braudamasis pro minią žmonių, taip pat bandė užkirsti jam kelią. Atsirado ir vienas „didvyris“ poilsiautojas, atsidavęs tėvynei, labai sąžiningas ir doras pilietis, kuris greit pašokęs nuo rankšluosčio, visomis pajėgomis pagelbėjo pareigūnams sulaikyti pajūrio nusikaltėlį. Vaikinukas buvo prirakinamas antrankiais prie keturračio, ant jo užsodinamas ir išgabentas į policijos skyrių.

Na, žinokit, vaizdelis tikrai vertas pagyrimo visiems sulaikymo dalyviams! Poilsiautojai filmavo šį įspūdingą „čeburekinio“ sulaikymo procesą, o kalbos ir diskusijos apie matytą situaciją aplink netilo gerą pusdienį. Pareigūnai padirbėjo iš peties! Tik leiskit paklausti, kas geriau, ar girtaujantis, lėbaujantis ir triukšmą keliantis jaunuolis (tokių buvo pilnas paplūdimys) ar vaikinukas, tikrai sunkiomis, alinančiomis sąlygomis bandantis dorai užsidirbti tuos kelis centus.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Palangos policijos komisariato atstovai nurodė, kad savaitgali buvo toks atvejis – pareigūnai paplūdimyje sulaikė jaunuolį už nelegalią prekybą – jis buvo agresyviai nusiteikęs, bandė pabėgti, nevykdė policijos pareigūnų reikalavimų ir dėl to buvo laikinai panaudoti antrankiai. Po to vaikinas labai greitai nusiramino ir atsiprašė.

Klausiame – koks Jūsų įspūdis apie Lietuvos pajūrį, kiek jame išleidžiate ilsėdamiesi? Ar užsienyje atostogauti iš tiesų pigiau? Papasakokite, jei tokią tendenciją, kad mažiau kainuoja išvykti ilsėtis svetur, pastebėjote. Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Vasara“. Savo mintimis taip pat galite spausdami čia arba žemiau: