Šį renginį Ramygalai padovanojo ne tik jo organizatoriai Virmantas Kondrotas, Dainius Ožalas, kuris vedė renginį, ir Lauras Jagminas, bet ir miestelio bendruomenė. Per penkiasdešimt Ramygalos šeimų paaukojo daugiau ar mažiau lėšų šiai šventei surengti ar kitaip prisidėjo.

Tokią šventę ramygaliečiai jau seniai bematė. „Kreizdienis“, kaip ir įpareigoja renginio pavadinimas, buvo pašėlęs ir linksmas. Publiką savo pasirodymais džiugino humoro grupė „Ambrozija“, juoktis ar bent jau išspausti šypseną privertė TV3 anekdotų čempionato laimėtojas Aleksandras Karpavičius.

Scenoje pasirodė Pavermenio kaimo kapela „Vermena“, o vėliau į ją vienas po kito žengė atlikėjai Kęstutis Valionis, Virgis Valuntonis, Eglė Jakštytė, Vaidas Dzežulskis. Senus, gerus laikus prisiminė ir klausytojams padovanojo muzikinė grupė iš Ramygalos „Seni pažįstami“, kurioje būgnais groja ir vienas „Kreizdienio“ organizatorių Virmantas Kondrotas. Vakarui bėgant klausytojai galėjo išgirsti ir panevėžiečių grupės „Panika“ kūrinius.

Renginyje, pertraukos tarp atlikėjų pasirodymų metu, padėkos raštais buvo apdovanoti visi, prie „Kreizdienio“ finansiškai ar kaip nors kitaip prisidėję gyventojai. Dalyvių pasirodymams artėjant pabaigos link, žiūrovų dėmesį prikaustė fakyrų grupės „Viduramžių pasiuntiniai“ ugnies pasirodymas, o po daugelio metų pertraukos atgaivintą šventę vainikavo įspūdingi fejerverkai.