DELFI skaitytojas nufilmavo Sintautų miestelyje įlėkusį į sodą automobilį BMW, tačiau nedidelį medinį statinį išvertęs ir automobilį sudaužiusio vairuotojo neaptiko. Pasak skaitytojo, vairuotojas ir keleivis spruko iš avarijos vietos pėsčiomis.

Avarija įvyko apie apie 3 val. nakties rugpjūčio 11 d.

"Vairuotojas ir kartu važiavęs keleivis iš įvykio vietos pasišalino, tačiau, kaip galima matyti video, vairuotojas, tikėtina, neseniai išlaikęs vairavimo teises - ant galinio automobilio stiklo matomas "žalias lapas", - pranešė įvykio vietą nufilmavęs skaitytojas.

Šakių rajono pareigūnai netruko nustatyti kas buvo prie automobilio vairo. BMW vairuotojas prisipažino, kad tai jis nesuvaldė mašinos, nuvertė pakelės stulpelį ir nulėkė į pakelės sodybą, kur paliko mašiną.

1993 m. gimusiam vairuotojui už tokį pasivažinėjimą teks sumokėti baudą. Pareigūnų sulaukęs jaunas vairuotojas nebuvo girtas, tad jam teks atsakyti tik už eismo įvykį ir pabėgimą iš įvykio vietos.

DELFI dėkoja skaitytojui už informaciją ir vaizdo medžiagą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (163)