„Delfi“ publikuojamame straipsnyje „Nesusipratimas Kauno autobusų stotyje: mes net į WC nemokamai jų neįleidome“ skaitytojas papasakojo apie nemalonų nutikimą Kauno autobusų stotyje.

Vykstant autobusu, nuo karo bėgantys ukrainiečiai keleiviai, laukdami persėdimo į kitą autobusą, negalėjo pasinaudoti stotyje esančiu mokamu tualetu, kadangi neturėjo grynųjų pinigų, o tuo metu banko kortelių skaitytuvas neveikė.

„Delfi“ kreipėsi komentaro į Kauno autobusų stoties atstovus, kurie nurodė, kad įvyko nesusipratimas ir daugiau tokių incidentų ateityje nesūrėtų pasikartoti.

Po straipsnio publikacijos į „Delfi“ kreipėsi verslininkė Diana su jautria žinute.

„Perskaičius šį straipsnį pasidarė labai liūdna. Asmeniškai aš tikiu, kad tualetas ir vanduo turėtų būti nemokami visur ir visiems. Liūdniausia yra tai, kad prie pat stoties turiu savo restoraną ir jeigu būčiau žinojusi, kad yra tokia problema, mielu noru leisčiau kiekvienam pasinaudoti tualetu ir prisipildyti vandens buteliuką jeigu reikia, taip pat jaukiai ir šiltai palaukti kito reiso“, – rašė verslininkė.

Visiems atvykstantiems ukrainiečiams restoranas „Seelan's louge“ įsikūręs Vytauto pr. 32 Kaune, keli šimtai metrų nuo stoties, atviras. Restoranas dirba nuo 11:00 iki 01:00 nakties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)