Viename prekybos centre ( Prekybos centro pavadinimas redakcijai žinomas) pirkau saulėgrąžas. Neatkreipiau dėmesio, neapžiūrėjau pakuotės ir tiesiog pagriebiau pirmą pasitaikiusią prekę ir įsidėjau į pirkinių krepšelį.

Parsinešęs namo pastebėjau, kad saulėgrąžų pakelyje kažkas juda. Atidžiau apžiūrėjus vaizdas nedžiugino. Saulėgrąžos aplipusios voratinkliais ir dar prekės turinys visas juda. Toks vaizdas baisiai sugadino apetitą. Nuo tokio vaizdelio net supykino.

Saulėgrąžos su voratinkliais

Pastebėjus tokią bjaurastį nieko nelaukus kreipiausi į prekybos centrą. Prekybos centro darbuotojai greitai sureagavo. Grąžino pinigus už nekokybišką prekę ir patikino, kad patikrinus parduotuvėje prekes, daugiau tokių prekių pardavime nėra.

Saulėgrąžos su voratinkliais

Suprantu, kad tai nėra parduotuvės kaltė, bet norėtųsi, kad tokių atsitikimų nebūtų išvis. Džiaugiuosi tuo, kad darbuotojai iškart sureagavo į iškilusią problemą ir iškart ėmėsi ją spręsti.

Saulėgrąžos su voratinkliais

Reikia pasitikėti kokybe parduotuvėse, bet atidiems būti tikrai nepakenks. Tikrai nesinori į namus parsinešti naujų gyventojų.

Savo istorijas ir pasakojimus siųskite pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją