Pirmąją šventų Kalėdų dieną Plungės kultūros centras kvietė į smagų koncertą, skirtą visai šeimai „Kalėdų rytą“. Nuotaikingoje programoje dalyvavo ne tik Kalėdų Senelis, bet ir Plungės kultūros centro vaikų ir jaunimo meno kolektyvai: pučiamųjų instrumentų orkestras, merginų choreografinė grupė, vokalinė grupė „Hello“, liaudiškų šokių studija „Mažasis Suvartukas“, tautinio šokio ansamblis „Žirginėliai“, dainavimo studija „Vieversys“, šiuolaikinių šokių studija „Hera“, estradinio dainavimo ir muzikos studija „Mažųjų žvaigždžių klubas“ bei vaikų ir jaunimo teatras „Saula“. Koncerte pasirodė per 300 vaikų, kurie savo šokiais, dainomis bei vaidyba padovanojo tikrą, stebuklingą Kalėdinę pasaką susirinkusiam gausiam būriui žiūrovų.

Gruodžio 27 d. Plungės kultūros centras kvietė jau į daugiau nei kelis dešimtmečius organizuojamą tradicinį kamerinį vakarą „Senuosius palydint“. Šiais metais specialiai šiam šventiniam vakarui susikūrė net naujas vyriškas tercetas: šmaikštusis ir išskirtine charizma pasižyminitis tenoras Egidijus Bavikinas, išskirtinio balso savininkas, aksominis Lietuvos bosas Liudas Mikalauskas bei žavusis visų operos gerbėjų moterų numylėtinis, baritonas Ramūnas Urbietis.

Vakaro koncerte grojo vienas energingiausių ir universaliausių Lietuvoje – Panevėžio muzikinio teatro simfoninis orkestras, dirigentas Vidmantas Kapučinskas. Vakaro metu skambėjo pasaulinės populiariosios klasikos kūriniai, žymiausių operečių, miuziklų ir operų arijos. Vakarą vedė aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis. Saksofono muzika žavėjo vienas profesionaliausių saksafonistų Lietuvoje Laimonas Urbikas. Šventinis vakaras, kaip ir buvo žadėta dovanojo linksmas senųjų metų palydėtuves bei nepaprastai energingas ir šaunias Naujųjų metų sutiktuves.

Plungės kultūros centras dar kartą sveikina visus savo lankytojus, draugus, partnerius bei rėmėjus su Naujaisiais metais ir linki džiaugsmo, nuoširdžios meilės, tikėjimo, neišsenkančios energijos bei jėgų siekiant užsibrėžtų tikslų ir pažada padovanoti Jums dar daug nuostabių bei nepamirštamų akimirkų Plungės kultūros centre.