Kai visi mažieji aktoriai pristatė savo pasirodymus, kultūros centro direktorius Romas Matulis sveikino visus su artėjančia Teatro diena ir dėkojo visiems jauniesiems aktoriams ir jų vadovams už dalyavimą ,,Vaikiško teatro pavasario“ šventėje.

Vakare 18 valandą teatro SAULA jaunimas ir teatro režisieriai Sigita ir Romas Matuliai kvietė į intriguojančią premjerą ,,Pykšt pokšt tu negyvas“. Šį kartą teatras ,,Saula“ kvietė visus pamąstyti, kodėl mes gyvename užsidėję kaukes, kodėl slepiame savo sielas, kodėl išduodame ir skaudiname? O gal būt, bausdami ir keršydami kitiems pirmiausia pasmerkiame ir nubaudžiame save? Kartais tik vienas neteisingas žingsnis, nors žengtas iš nevilties, gali sužlugdyti visą tavo gyvenimą, ateitį, svajones, nes kelio atgal nėra…

Premjera tikrai nepaliko abejingų, sausakimša Plungės kultūros centro salė, netylantys aplodismentai pasibaigus spektakliui, gausybė gėlių, nuoširdūs linkėjimai ir padėkos žodžiai aktoriams ir režisieriams įrodė, kad plungiškiai tikrai nėra abejingi teatrui ir didžiuojasi tuo, kad būtent Plungėje veikia vienas geriausių teatrų mūsų šalyje.

Žiūrovai ne tik dėkojo aktoriams ir režisieriams už įstabią premjerą, bet ir linkėjo didžiulės sėkmės, nes po premjeros Plungės kultūros centre, teatro ,,Saula“ jaunimo grupė kovo 24 dieną išvyko į Minską (Baltarusiją), kur vyks II-asis tarptautinis teatro forumas ,,Žingsniai“ ir ten pristatys naujausią premjerą. Grįžę iš Minsko teatras „Saula“ inirtingai ruošis gegužės 18 d. vyksiančiai jubiliejiniai teatro „Saula“ sukakčiai.