Grupės koncertas parodė, kad gerbėjai ne veltui taip stengėsi gauti bilietus. „Red Hot Chilli Peppers“ žengė į sceną po apšildančios britų roko grupės „The Vaccines“, anskčiau koncertavusios didžiausiame festivalyje Baltijos šalyse „Positivus“. Vos pradėjus groti svarbiausiai vakaro grupei, atsistojo ir sėdimus bilietus turėję klausytojai.

15 000 žmonių – tokio įspūdingo dydžio minia kartu šoko ir dainavo vienos garsiausių roko grupių pasaulyje dainų žodžius. Per dvi valandas trukusį koncertą lietuviškų šaknų turintis vokalistas Anthony Kiedis, gitaristas Josh Klinghoffer, būgnininkas Chad Smith ir boso gitaristas Flea pateikė savo gerbėjams ir senesnių hitų („Under the bridge“, „Dani California“, „Suck my kiss“, „Californication“ ir kt.), ir naujų dainų iš paskutinio albumo „I‘m With You“ („Adventuresof RainDance Maggie“, Factory of Faith ir kt.).

Grupė stengėsi pabrėžti Anthony Kiedžio sąsajas su Lietuva – ant scenos buvo pakabinta trispalvė, vokalistas vakaro pradžioje su publika pasisveikino lietuviškai.

Planuojant šį koncertinį turą, Baltijos šalyse norėta surengti vienintelį koncertą – Taline, tačiau, kaip kalbama, grupės lyderis primygtinai norėjo aplankyti savo prosenelių gimtinę, todėl į turo programą buvo įtrauktas ir Kaunas.