Į kovą su alkoholizmu aktyviai įsitraukia ir Lietuvos piliečiai, kurie pamatę galimus pažeidimus, praneša ir žiniasklaidai. Štai DELFI skaitytojas pastebėjo, kad Vilniaus prekybos centre „Oze“ įsikūrusioje „Maximoje“ galimai nesilaikoma įstatymo.

„Kaip ir seniai galioja įstatymas, kad negali būti alkoholio akciju, tačiau nejaugi „Maximai“ jis negalioja?“, – klausė jis.

DELFI dėl tokio pastebėjimo kreipėsi į „Maximos“ atstovą ryšiams su visuomene Paulių Stonį, kuris padėkojo už pastebėtą neatitikimą.

„Dėkojame pirkėjui, pastebėjusiam šį neatitikimą. Panašu, kad įvyko elementari žmogiška klaida – darbuotojas šį plakatą užkabino ne ant to stendo. Plakatas turėjo būti pakabintas ant šalia esančio energetinių gėrimų stendo, kuriems šiuo metu ir galioja akcinės kainos. Šį neatitikimą jau pašalinome“, – tvirtino atstovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)