Dėl to, kad esant dideliam pirkėjų poreikiui šventiniu laikotarpiu didelis parduotuvėje siūlomų žuvų kiekis yra sutalpintas į vieną akvariumą, portalui DELFI piktinosi ne vienas pirkėjas.

„Viršuje esantiems karpiams dar pasisekė, ten dar ir pajudėti, ir į paviršių iškilti galima. O tie kurie apačioje, deja... Nuotraukoje matosi mažiausiai trys nugaišę karpiai. Suprantu, kad karpiai bus parduoti, išdarinėti ir suvalgyti, bet tokios laikymo sąlygos yra pasibaisėtinos žiūrint tiek iš gyvūno teisių, tiek iš higienos pusės“, – rašė skaitytoja iš Marijampolės.

„Karpiai laikomi akivaizdžiai per mažam akvariume“, – dar šventėms neprasidėjus rašė ir DELFI skaitytojas iš Druskininkų.

DELFI kreipėsi į „Maximą“, kurios komunikacijos vadovė Renata Dantė nurodė, kad apie situaciją žinoma ir ji sprendžiama.

„Šventiniu laikotarpiu pirkėjai nuperka dvigubai ar net trigubai daugiau prekių nei įprastai, o šviežios žuvies nuperkama beveik 2 kartus daugiau. Todėl siekdami patenkinti pirkėjų poreikius tam, kad atėję pas mus jie vienoje vietoje rastų visą tai, ko reikia, šiuo laikotarpiu akvariumus žuvimi pripildome gausiau. Tiesa, akvariumai greitai ištuštėja, todėl susispraudusios žuvys būna neilgai. Visgi dar kartą norime užtikrinti, kad situaciją žinome ir ją sprendžiame“, – gruodžio pabaigoje sakė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (191)