DELFI skaitytoja dėl dviejų tos pačios prekės kainos lipdukų kreipėsi po to, kai portale pasirodė straipsnis apie prekybos centre „Mega“, „Rimi“ parduotuvėje, pirkėjo aptiktą drabužį su dviem, itin skirtingomis kainomis.

Šįkart skaitytoja nusistebėjo, kad ant arbatų „Greenfield“ rinkinio „Maxima“ parduotuvėje užklijuotas lipdukas su 5,04 euro kaina, o po juo – kitas lipdukas, kuriame kaina įvardinta kaip 2,99 euro. Šias dvi kainas pirkėja nufotografavo Vilniuje, Ukmergės g., esančioje „Maximos“ parduotuvėje.

Kaip DELFI nurodė, bendrovės „Maxima LT“ Komunikacijos skyriaus vadovė Renata Dantė, taip nutiko todėl, kad anksčiau arbatų rinkinį „Ačiū“ kortelės savininkai galėjo įsigyti pigiau.

„Šiuo metu arbatos „Greenfield“ pakuotė, kurią sudaro 25 vnt. arbatos pakelių, mūsų prekybos tinkle „Maxima“ kainuoja 1,68 euro. Tad 3 arbatų rinkinio reguliari kaina siekia 5,04 euro (3*1,68 Eur=5,04 Eur). Gruodžio 6 – 12 dienomis prekybos tinkle „Maxima“ vyko akcija, kuomet pirkėjai, pateikę lojalumo kortelę „Ačiū“, galėjo šį trijų arbatų rinkinį įsigyti su 40 proc. nuolaida, t.y. už 2,99 euro. Pasibaigus šiai akcijai prekei liko reguliari kaina, kuri buvo ir prieš akciją – 5,04 euro“, – dviejų lipdukų atsiradimą ant prekės paaiškino bendrovės atstovė.

Parduotuvėje pastebėjote jus nustebinusią kainą? Siųskite nuotrauką mums el. paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Kaina“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)