Aš užsiregistravau puslapyje „Pažintys užsienyje“. Paskui man rašė merginos žinutes. Aš, kad galėčiau jas perskaityt, nutariau sumokėti pinigus. Aš galvojau, kad tai – tik vienkartinis mokėjimas. Sumokėjau 44 eurus už tris mėnesius.

Kai po to rašiau merginoms, nė viena neatrašė per daugiau nei tris mėnesius.

Ir neseniai pamačiau, kad po 3 mėnesių nuskaičiavo dar 44 eurus.

Ir ten nėra jokio mygtuko, norint nutraukti sutartį. Panašu, kad reikia jiems į paštą rašyt atskirą prašymą, norint nutraukt šitą 44 eurų kas 3 mėnesius paėmimą.

Video pokalbiai ten neveikia, nes flash grotuvo jau naršyklės nenaudojo. Kiek bandžiau skambinti per videopokalbius, nė vieno karto nepavyko prisiskambinti.

Gal patartumėte, ar galima atgauti bent 44 eurus (iš viso jie nuėmė 88 eurus)?

***

Vyro minėto portalo atstovai tvirtino, kad paslaugą atšaukti itin paprasta.

„Mūsų išsiregistravimo procesas – labai lengvas. Narystę atšaukti galite tiesiogiai internetu, elektroniniu laišku, paprastu paštu ar paskambinę mūsų visą parą, 7 dienas per savaitę, veikiančia linija.

Jei nepavyko – prašau skaitytojo susisiekti su mumis dar kartą, kad galėtume išspręsti jo narystės problemą“, – informavo atstovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)