Kai kurie darbo neturintys, mažus atlyginimus gaunantys ir didžiules šeimas išlaikyti turintys gyventojai stebisi – pavydime pensininkams, nes gauname mažiau.

Pasidalinkite, už kokią sumą per mėnesį išgyvena Jūsų šeima? Kaip planuojate išlaidas, kokių patarimų galite duoti tiems, kurie jau nebežino, kaip ir betaupyti?

DELFI jau yra rašęs, kad kai kuriems gyventojams tenka itin „pasispausti“. Vieniša mama pasakojo, kad jos mėnesio pajamos – 630 litų. „Skaniausias patiekalas, kurį galiu sau leisti - kruopos ar bulvės su paprastom pieniškom dešrelėmis“, - pasakojo ji.

Laukiame Jūsų pasakojimų, kaip tenka realybėje išsilaikyti kai kurioms Lietuvos šeimoms. Savo mintis galite siųsti el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Suma“ iki vasario 9 d. Vienam iš autorių bus padovanota Č. Milošo knyga „Rinktiniai eilėraščiai“.

Taip pat savo nuomone galite pasidalinti žemiau:


Konkurso nugalėtoju tapo DELFI skaitytojas, pasidalinęs istorija „Skurdžios šeimos realybė: mama nevalgiusi, kad vaikai sotūs būtų“. Prašomę skaitytoją atsiliepti ir parašyti kontaktus el.paštu pilieciai@delfi.lt.

Dėkojame visiems dalyvavusiems!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (311)