Mane labai erzina mažų vaikų tėvai, kurie atvykę maudytis į paplūdimius ar prie jūros į paežeres mažučius vaikelius kiša į vandenį nuogus, plikai užpakaliais. Na, šito tai negaliu pakęsti.

Negi tėvams labai sunku užmauti apatines kelnaites? Juk dabar jų tiek daug visokių ir kainuoja mažai. Man bjauru paskui lipti maudytis, o dar jei vaikas apsidirbo tai ir užpakalius plauna ten, kur visi maudosi, baisu. O kiti pyksta, jei kas šuniuką atsiveda į pliažą maudyti.

Žinote, man geriau dešimt šunų nei vienas apsikakojęs vaikas. Kai jį nuprausia, tai plaukioja kakučiai žmonėms po nosimis – labai jau nemandagūs nekultūringi šitokie tėvai. Visiškai negerbia aplinkinių. Aš žinau, kad šitoks elgesys piktina ne tik mane, bet daugelį poilsiautojų. Tokia mano nuomonė.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite pasidalinti mintimis apie tėvystę? Papasakoti koks kitų tėvų elgesys erzina ar džiugina? Gal Jums teko susidurti su nevaldomais mažamečiais vaikais? Kviečiame pasidalinti savo istorijomis. Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Vaikas“. Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau: