Daug dėmesio internete sulaukusiame video įraše matyti, kaip automobilyje sėdintis vairuotojas A. Kudelko į sustabdžiusią pareigūnę kreipėsi repo eilėmis. Paklaustas, kodėl nusprendė taip neįprastai pasielgti, teigė mėgstantis iššūkius ir šis buvo vienas iš jų.

„Man patinka iššūkiai, patinka repo kultūra ir pats repas, tačiau ne lietuviškas, o užsienietiškas. Tikrai nelaikau savęs reperiu, kuris kuria dainas ir kelia į „Youtube“. Norėjau padaryti, ko nėra Lietuvoje. Buvau sukūręs greito maisto užsakymą repuodamas, pastebėjau, kad žmonėms patiko. Vieną dieną draugas pasiūlė padaryt iššūkį su policija. Aš ir sutikau“, – DELFI pasakojo jis.

Vaikinas tvirtino, kad labiausiai bijojo, kai norėdamas, kad būtų policininkų sustabdytas, turėjo išjungti šviesas. Tuo siekė būti pastebėtas patrulių.

„Jie mane iškart pastebėjo. Prieš šį įvykį irgi teko paaukoti bemiegių naktų, kad sustabdytų reido metu, bet vis nestabdė. Džiaugiuosi, kad šįkart sustabdė šauni ir supratinga pareigūnė ir linkiu Lietuvai daugiau tokių! Išrašė šiam kartui tik įspėjimą!“, – juokėsi Artūras.

Jis nedrąsiai prisipažino, kad, iš tikrųjų, pastaruoju metu sulaukė daug dėmesio, žmonės aktyviai spaudė patiktukus prie jo video įrašo ir dalinosi.

Raginame DELFI skaitytojus peržiūrėti vaikiną netikėtai išpopuliarinusį video įrašą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)