Nuotraukoje jis užfiksavo, kad prie karštai rūkyto ungurio padėtoje kainos kortelėje nurodyta, kad gruodžio 1-2 d. vykdoma akcija, kurios metu prekė kainuoja 1 euro centu mažiau nei įprastai – 32,23 eurus, o ne 32,24 eurus. Taip pat nurodoma, kad ši „akcijinė“ prekė tinkama vartoti iki gruodžio 3 d.

Skaitytojas akciją, kurioje, pagal kainos kortelę, prekei daroma 0,03 proc. nuolaida, pastebėjo Kaune, Didžiojoje g. esančioje parduotuvėje gruodžio 2 d.

DELFI dėl neįprastos akcijos kainos kreipėsi į „Iki“ atstovus. Bendrovės viešųjų ryšių vadovė Berta Čaikauskaitė paaiškino, kad rašant kainą buvo įsivėlusi klaida.

„Atsiprašome pirkėjo už patirtus nepatogumus. Klaida įsivėlė prekės kainolapyje. Visos parduotuvės nedelsiant buvo informuotos ir pasikeitė kainolapius. Taigi, problema buvo skubiai išspręsta. Tokie atvejai itin reti ir dedame visas pastangas, kad ateityje nebepasikartotų“, – rašė ji.

Pastebėjote keistenybę, kuria norėtumėte pasidalinti su DELFI skaitytojais? Informaciją, nuotrauką ar vaizdo įrašą galite siųsti el.paštu pilieciai@delfi.lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (316)