Panevėžyje, Beržų gatvėje šiandien susidūrė trys automobiliai. Viskas prasidėjo nuo to, kad "Audi" vairuotojas per vėlai pastebėjo, jog priekyje iš antrosios eismo juostos į kairę, į daugiabučių kiemus suka "Peugeot". Po smūgio "Audi" liko stovėti antroje eismo juostoje, o "Peugeot", pastumtas į priekį, dar trenkėsi į šalikelėje stovėjusį "Ford" ir tik per keletą centimetrų nekliudė ir greta stovėjusio "VW".

"Audi" vairuotojas avarijos aplinkybes įvardijo taip: "Važiavau antra juosta. Prieš mane važiavo "BMW". Tuomet "BMW" vairuotojas atliko staigų manevrą ir persirikiavo į pirmą juostą, o aš išvydau, kad priekyje manęs, antroje juostoje sukti į kairę ruošiasi "Peugeot". Nei sustoti nei išvengti avarijos nebepavyko".

Avarijos metu žmonės nenukentėjo, abu vairuotojai buvo blaivūs. Automobiliai apdaužyti ne itin smarkiai. Daugiausia nuostolių dėl apdaužytos priekinės automobilio dalies patyrė "Audi" vairuotojas. "Peugeot" išdužo priekinis žibintas, o ant galinio bamperio liko "Audi" ženklo žiedų žymės. Kliudytas "Ford" taip pat neteko vairuotojo pusės žibinto, nukentėjo bamperis.