„Kelias jungia Naujamiestį su Krekenava Panevėžio rajone. Jis pradetas asfaltuoti ir nebaigtas. Pasibaigus asfaltui prasideda šis trijų kilometrų ruožas“, - teigė vyriškis.

Toks skundas dėl kelių kokybės – ne pirmasis, pasiekiantis DELFI portalą. Skaitytojai jau dalijosi ir duobėtų ir nepravažiuojamų kelių nuotraukomis.

DELFI Pilietis siūlo dalyvauti konkurse ir į problemas kelyje dėmesį atkreipti siunčiant įspūdingiausios duobės nuotrauką Lietuvoje!

Kviečiame siųsti tik Lietuvoje pastebėtų duobių nuotraukas su informacija bei data, kur ji buvo užfiksuota, bei išmatuotu ar apytiksliu duobės skersmeniu*. Pageidautina, kad nuotraukoje būtų matyti ir tai, kokio gylio yra duobė.

Nuotraukų lauksime el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Duobė“. Tai galite padaryti iki gegužės 6 d.

Įspūdingiausios nuotraukos autorius laimės puikų prizą – 200 litų vertės „Impuls“ sporto ir sveikatingumo klubo dovanų čekį, kad per duobes šokinėti taptų lengviau!

* fiksuodami duobes būkite atsargūs, nepažeidinėkite KET.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)