„Keliaujant į darbą Vandentiekio g. pradžioje ar pabaigoje yra toks apleistas takas, pro kurį kiekvieną dieną einu ir grįžtu iš darbo. Radau tokį vaizdelį“, – išniekintos vėliavos nuotraukomis pasidalijo tuo pasibaisėjęs DELFI skaitytojas.

Informacija apie chuliganišką poelgį buvo perduota ir policijai – pareigūnai praneša, kad vasario 18 d. apie 14 val. 55 min. Vilniuje, Vandentiekio g., miškelyje, rasta suplėšyta ir apdeginta Lietuvos Respublikos vėliava su mediniu kotu.

DELFI jau anksčiau rašė, kad po Vasario 16-osios pareigūnams buvo pranešta apie kelis vėliavų išniekinimo atvejus.

8 val. 45 min. Vilniuje, Vytenio g., pastebėta ant medžio užmesta LR valstybės vėliava. 13 val. 8 min. Vilniuje, Brolių g., pastebėta prie namo numesta LR valstybės vėliava su sulaužytu kotu. 12 val. 39 min. Vilniuje, Birželio 23-osios g., pastebėta ant medžio užmesta LR valstybės vėliava. Apie 18 val. Vilniuje, Kražių g., pastebėta, kad ant pastato sienos kabėjusios LR valstybės vėliavos prikabintas juodos spalvos kaspinas. Kaspinas nuimtas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)