Kad ir nedaug laiko dar praėjo... Kad ir kaip buvo skaudu... Kad ir kokia pažeminta ir sutrypta buvau... Dabar Tau galiu tik pasakyti nuoširdų ačiū!

Ačiū už suteiktą naują galimybę patirti tikrąjį gyvenimo džiaugsmą. Suprasti, kad gyvenime svarbiausia yra mylėti save ir tik po to – kitus. Už gyvenimiškas pamokas, kaip tapti stipriai ir pasitikėti savimi.

Tik tavo dėka dabar galiu džiaugtis gražiais gyvenimo pokyčiais, nauja gyvenamąja vieta, nauju darbu. Ir svarbiausia – naujais jausmais mano mažoje širdutėje...

Ir keisčiausia, kad tuos jausmus į mano gyvenimą atnešė žmogus iš tau artimos aplinkos... Ačiū tau už Jį!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Po skyrybų dažnai taip daug lieka nepasakyta... Slapti prisipažinimai, kuriems nebeliko laiko, neišlietos nuoskaudos, kurioms nepakako drąsos ar paprasčiausias „myliu“. Sakoma, kad kartais lengviau parašyti, nei pasakyti, todėl kviečiame jus – pasidalykite laišku, kurį norėtumėte išsiųsti (bet nedrįstate) artimam žmogui...

Ką pasakytumėte, prisipažintumėte ar ko paprašytumėte? Ką norėtumėte priminti ir atskleisti? Šis laiškas – be vardų ar pavardžių. Jis – kaip simbolis, kad pasibaigus santykiams, nebūtinai pasibaigia meilė, kaip ir niekur nedingsta skausmas.

Kviečiame savo laišku paskatinti kitus nelaikyti jausmų savyje, nedelsti per ilgai ir išdrįsti pasakyti tai, ką jaučia.

Trijų laiškų autoriams padovanosime R. Zemkausko knygą „Bus geriau“ su autoriaus ir V. Landsbergio parašais !

Laimėti galite savo istoriją siųsdami dviem būdais – arba spausdami pilką mygtuką čia arba rašydami laišką el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Laiškas“ Jūsų anonimiškumą garantuojame.