Vyriškis sakė, kad apsipirkęs parduotuvėje ir gavęs pakelį su figūrėle, šį atidarė tik grįžęs namo. Vis dėlto, tai padaręs Justas itin nustebo. „Grįžęs namo, atidaręs pakelį pamačiau, kad ši figūrėlė yra brokuota“, - rašė jis.

Skaitytojas pasakojo gauto žaisliuko neradęs lape, kur nurodytos visos figūrėlės.

Vis dėlto, kreipusis į parduotuvės, kurioje dovanų už tam tikrą prekių suma duodami šie žaisliukai, - „Iki“ atstovus, buvo patarta nuraminti tėvelius – jie pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti visos figūrėlės, kurias galima surinkti. Ten pavaizduota ir skaitytojo gautoji.

Tiesa, pranešama, kad prekybos tinklo „Angry Birds Egg‘z“ kampanija baigiasi. Išdalintas figūrėles milijonais skaičiuojantis prekybos tinklas informuoja, jog oficiali akcijos pabaigos data – gegužės 21 d. Pirkėjai figūrėles gauti galės tol, kol jų bus parduotuvėse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (182)