Nuolaidos neteko po dešimties dienų

„Jau 10 metų esu „Iki“ parduotuvių klientas. Priežastis paprasta – ji arčiausiai nuo namų Pilaitėje. Tad pasiėmiau ir jų siūlomą nuolaidų kortelę. Juk nieko nekainuoja. Tiek to, kad į elektroninį paštą siunčia savo pasiūlymus, - rašė skaitytojas. - Tačiau naujametiniai nuotykiai prajuokino. Sausio 5 d. gaunu pagarbų „Iki“ laišką, kuriame mane sveikina su gimtadieniu (skaitytojas gimęs sausio mėnesį, bet ne nurodytą dieną - DELFI). Laiške sakoma, kad aš kaip jubiliatas (...) galėsiu naudotis „Iki“ nuolaidomis - pateikus kortelę, gausiu 10 procentų nuolaida visoms „Iki“ prekėms”.

Vis tik, vėliau skaitytojas gavo laišką, kad nuolaidos negaus. „Sausio 15 dieną gaunu nuo „Iki“ laišką, nuo kurio nei verkti, nei juoktis”, - pasakojo jis. Laiške buvo nurodyta, jog akcija baigėsi 2012 gruodžio 31 dieną ir sausio mėnesį šia akcija nebegalima pasinaudoti. „Labai Jūsų atsiprašome dėl atsiradusių nepatogumų. Sieksime, kad ateityje tokie nesusipratimai nepasikartotų“, - buvo rašoma žinutėje.

Į DELFI kreipęsis skaitytojas sakė supratęs, kad nuolaida, jei ši būtų galiojusi, jis būtų galėjęs gauti visą mėnesį.

Nuolaida – dėl techninės klaidos

DELFI susisiekė su „Iki“ viešųjų ryšių departamento vadovu Valdu Lopeta. Jis patikino, kad tokia situacija, jog klientas gavo laišką apie nuolaidą, įvyko dėl techninės klaidos.

„Gimtadienio nuolaidų akcija galiojo iki praėjusių metų pabaigos, tačiau dėl techninės klaidos kai kuriems pirkėjams informacija apie buvusią akciją buvo išsiųsta jau šių metų pradžioje. Neteisinga informacija pasiekė labai mažą pirkėjų skaičių, sužinoję apie tai nedelsiant asmeniškai dėl atsiprašėme kiekvieno iš jų.

V. Lopeta nurodė, kad praėjusiais metais galiojusi akcija nuolaidą suteikdavo gimtadienio dieną. Pasak V. Lopetos, jei informaciją gavę pirkėjai patyrė nepatogumų, jie turėtų kreiptis į parduotuvę. „Jei pirkėjai dėl to patyrė nepatogumų apsipirkdami, kviečiame juos kreiptis į parduotuvės administraciją arba paskambinti nemokamu informacijos telefonu“, - teigė jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)