Į DELFI kreipęsis skaitytojas nurodė, kad vagystė įvyko Kaune rugpjūčio 29 d. 15.08 val. vienoje iš parduotuvių. „Mergina pavogė telefoną iš po prekystalio nusisukus pardavėjai. Jei kas nors atpažintumėt vagį, būkit malonūs, praneškit“, – nurodė skaitytojas.

Susisiekus su nukentėjusiaja, paaiškėjo, kad dėl vagystės ji kreipėsi ir į policiją.

Policija patvirtino, kad rugpjūčio 29 d. gautas pranešimas, jog rugpjūčio 29 d. laikotarpiu nuo 13.30 val. iki 15.00 val. Kaune, parduotuvėje (adresas redakcijai žinomas – DELFI), iš po prekystalio pavogtas pilietės (gimusios 1982 m.) mobiliojo ryšio telefonas. Padaryta 300 Lt žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 1 d. (dėl vagystės).

Kreiptis reiktų į policiją.

Komentarus rašykite prisiregistravę

DELFI ragina skaitytojus savo poziciją išsakyti komentaruose užsiregistravus ir nesislepiant po anonimiškumo skraiste.

Nors jūs vis dar komentuoti anonimiškai, registruotiems vartotojams siūlome daugiau privalumų:

Jūsų žinutė pasirodys kartu su Jūsų pasirinktu paveikslėliu ir vardu.

Prie registruoto vartotojo žinutės bus rodomas ID simbolis, kuris patvirtina, kad tai yra registruoto vartotojo vardas. Jūs taip pat galėsite keisti šiuos duomenis arba bet kada komentuoti anonimiškai.

Vartotojo paskyros gali būti tarpusavyje susiję. Galite komentuoti iš pasirinktos paskyros su norimu paveikslėliu ir vardu, nepriklausomai nuo to, kokiu būdu būsite prisijungęs.

Prie Jūsų naujausių komentarų bus rodomas mini profilis.

Tapk DELFI Piliečio draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)