Kaip mačiau, tik retam automobiliui pavyko įklaną užvažiuoti pačiam (greičiausia turėjo užsidėję šipuotas padangas ir keturis varomus ratus).

Vienas maršrutinis mikroautobusas pravažiavo dar apačioje gerai įsibėgėjęs (greičiausia buvo gavęs informaciją per radiją, per kurią kolegos pranešė apie susidariusią situaciją ant kalno). Išvengta didesnių nelaimių.

Piliečių neabejingumo ir policijos operatyvumo dėka pavyko išvengti didesnių nelaimių. Kai kurie piliečiai įkalinti ant kalno paskambino policijai, kuri neužilgo atvažiavus sustabdė eismą iš abiejų pusių.

Kiek teko matyti, per tas 15-20 min. tik autobusas, slysdamas atgal, pusiau atsirėmė į gale esantį automobilį, pusiau į šaligatvio kraštą. Daugumai įkalintų mašinų iškart pavyko apsisukti ir nuriedeti nuo kalno.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Kaunas.kavyksta.lt sekmadienį rašė, kad sekmadienio vakarą policija uždraudė eismą Parodos gatve.

Buvo nurodoma, kad dėl susidariusios pavojingos situacijos, automobiliai ir kitos transporto priemonės laikinai nukreipiamos kitais keliais. Kauno policijos pareigūnai neleido automobiliams važiuoti tiek kylant į kalną, tiek nuo jo leidžiantis.

Laikinai uždaryti eismą reikėjo, nes iškritus gausiam sniegui, autobusai nepajėgė užkilti į slidų kalną, vienas iš jų atsidūrė priešpriešinėje eismo juostoje. Keleiviai išlaipinti, jiems namus teks pasiekti kitais būdais.