Su „Delfi“ susisiekė skaitytoja Milda. Ji pasakojo apie problemas, patiriamas Kalvarijos savivaldybėje.

„Kreipiuosi Kalvarijos savivaldybės gyventojų vardu, nes iki šiol nepavyko išspręsti susiklosčiusios situacijos ar gauti kokių nors žinių.

Nuo penktadienio, vasario 3 dienos, mieste yra sutrikęs vandens tiekimas
„Kalvarijos komunalininkas“ abonementams. Vanduo yra netiekiamas gyventojams.

Minėta įmonė neteikia jokios informacijos. Gyventojai pradėjo kreiptis savarankiškai į institucijas, tokias, kaip Visuomenės sveikatos biuras, o neviešai kalbama, kad valdžia tik vasario 6 dieną „leido“ kreiptis pagalbos į privačius specialistus.

Tikslios informacijos neturiu ir negaliu pateikti. Tačiau visa susiklosčiusi situacija yra pajuoka iš miestiečių tokiu metu, kai visi suinteresuotieji intensyviai ruošiasi rinkimams“, – rašė Milda.

„Kalvarijos komunalininkas“ atstovė pakomentavo situaciją.

„Kalvarijos mieste yra gedimas trasoje. Gyventojams vanduo tiekiamas rytais nuo 06.30 val., iki 09.00 val., vakarais nuo 18.00 val., iki 20.30 val.

Informacija apie gedimą ir vandens tiekimą paskelba UAB „Kalvarijos komunalininkas“ internetiniame puslapyje: https://kalvkomunal.lt , facebook paskyroje: Kalvarijos komunalininkas ir Kalvarijos savivaldybės puslapyje. Atsiprašome gyventojų už sukeltus nepatogumus. Gedimas yra šalinamas“, – teigė atstovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją