Vyrams reikia vyresnių?

40 metų jau sulaukusi komentatorė „Nenustebusi“ pasakojo dėmesio iš jaunų vyrukų susilaukianti internete.

„Man šiek tiek daugiau nei 40 m. ir esu prisiregistravusi viename pažinčių portale. Esu jaunatviškos išvaizdos, liekna, simpatiška. Ką aš pastebėjau... Mano amžiaus vyrai beveik nieko nenori, nieko negali, niekuo nepasitiki. Rašo daugiausiai jaunesni arba 60 metų. Aš net nekalbėsiu apie rašančius nuo 26 metų studentus, nes net į kalbas nesileidžiu į su man į vaikus tinkančiais jaunuoliais.

Suprantu, kad jie ieško gerų tetų su stora pinigine, bet mane labiausia stebina, kai rašo kokių 34-erių metų vyrai, verslininkai, užmantys geras pareigas, jiems tikrai nereikia jokios finansinės pagalbos“, – komentare rašė skaitytoja.

Moteris sako, kad jauni vyrai jai paaiškinę, kodėl savo dėmesį kreipia į vyresnes damas.

„Su keliais buvau ir realybėje susitikusi. Puikūs, gerai išsilaikę, prisižiūrintys vyrai. Man paaiškino, kodėl nori bendrauti su vyresne: nes vyresnė protinga, supratinga, patikima, iš jos daug šilumos, ji žino, ko nori, pastovumas, žinoma, ir seksas daug geresnis. Nuo jaunesnių draugių ar žmonų jie jau dažniausiai būna nudegę, sako, kad jos barakudos, nežino, ko nori, jokio pastovumo, šilumos, jos išlepusios, neįdomios, apie nieką rimto nepakalbėsi, nes išskyrus apsipirkimus, ilgus nagus, priklijuotas blakstienas nieko nežino ir niekuo nesidomi...

Mano nuomone, vyrams, kuriems daugiau nei 40 metų, reikia neapkerpėti ir labiau gerbti moteris, o jaunoms moterims – nusileisti ant žemės, būti šiltesnėmis, ir jei šalia geras vyras, ne tik reikalauti, o ir pačiai duoti šilumą, meilę. Tada vėl viskas bus savo vietose, visi bendraus ir ieškos į poras vienmečių“, – rašė ji.

Kita moteris, tiesa, ne tokia patenkinta jaunų vaikinų dėmesiu, taip pat pritarė, kad įvairių pasiūlymų nuolat sulaukia iš jaunesnių.

„Labai gaila, bet tai ne iš fantazijų srities, tai baisi apgailėtina realybė. Man 39-eri. Nuolat gaunu įvairių pasiūlymų iš jaunuolių, kuriems nuo 18 iki 24 metų... Esu pakraupusi nuo jų paprastumo, net konfidencialumą garantuoja ir t.t. Žodžiu, su apsaugos garantija... Tokiems aiškiai paaiškinu, ir su porcija moralo... Dar nebuvo, kuris neatsiprašytų. O moterims, kurios tai daro su savo amžiaus vaikais, manau, reikia labai gerai pagalvoti.“, – rašė skaitytoja „Na ne iš pasakos“.

Komentatorius „Džo“ teigė net pastebėjęs tendenciją, kad jaunesni vyrai siekia vyresnių moterų: „Turiu keletą butų Vilniuje ir Kaune, kuriuos nuomojame ir trumpam laikui – valandoms. Darbo metu dažnai, tikrai dažnai nuomojasi jauni vyrai 25 - 35 metų amžiaus, su vyresnėmis moterimis 40 -55 m. Dažniausiai absoliučiai kultūringi, biuruose dirbantys (iš aprangos, kvepalų galima nuspręsti) žmonės. Po savęs palieka tvarką, užtrunka 1 - 2 valandas. Po visko grįžta į darbus, paskui į šeimas. Tokios tendencijos.“

Ar verta kurti santykius su jaunesniu?

Ar verta atsakyti į jaunesnio vyro dėmesį? Komentaruose moteriškos lyties skaitytojų nuomonės nesutapo.

Pavyzdžiui, komentatorė „Tėja“ prisipažino turinti jaunesnį draugą ir sako esanti labai laiminga.

„Turiu 15 metų jaunesnį draugą, kartu gyvename, puikiai sutariame, planuojame ateitį, taigi manau, amžius meilei nesvarbus... Metų yra tiek, kaip atrodai ir kaip jautiesi, dauguma jaunų merginų nutukusios, nesportiškos ir atrodo baisiai, tiesiog nepatrauklios, todėl vyrai ieško vyresnių, dailių susitvarkiusių moterų“, – rašė komentatorių „Tėja“.

Jai pritarė ir kita komentatorė, teigianti, kad vyresni vyrukai jai nepatinka, nes savimi nesirūpina.

„Man visada patiko jaunesni vaikinai ir priežastis ta, kad kiek sutikčiau bendraamžių, dažnas atrodo kur kas vyresnis bei savęs neprisižiūrintis, tad manau, normalu, kad mane traukia jaunesni. Jei širdy dar ne ruduo ir man reikia veiksmo, negi aš turiu viso to atsisakyti vien dėl to, kad mano bendraamžiai to negali man pasiūlyti? Gyvenimas duotas vienas ir juo reikia mėgautis...“, – rašė ji.

Vis dėlto, kai kurios moterys išdėstė poziciją, kad kurti santykių su jaunesniu nereikėtų.

„Nesuprantu ir nesuprasiu vyresnių moterų, kurios gulasi su daug jaunesniais, tikrai daro gėdą moterų giminei. Manau, kad tarp žmonių turi būti panašus amžius. Juk ne tik seksas tarp žmonių turi vykti, reikia ir kad būtų apie ką pakalbėti. Sakysite, kai kam reikia tik sekso. Taip, bet vis tik tie santykiai bus tokie, kad vyrukas jausis pranašesnis, jis juk jaunas, o „senutė“ turi mokėti pinigus.

Jau geriau moteris turėtų bendrauti su bendraamžiu ar vyresniu, tada ji bus pranašesnė, gražesnė. Juk pagal gamtos dėsnius moteris turi būti gražesnė, moterimi vyras turi žavėtis, o ne atvirkščiai. Todėl man šlykštūs tie jauni vyrukai, kurie mano, kad jų jaunas kūnas yra stebuklas. Tik tiek ir tegali moteriai pasiūlyti, nes daugiau nieko neturi – nei intelekto, nei pinigų, nei padėties. Visiški skudurėliai. O bobelės, gulančios su jais, visiškos vargšės, jei nesugeba rasti savęs verto vyro“, – rašė Aurelija.

Dar griežtesnę nuomonę išsakė savo vardo nepaminėjusi komentatorė.

„Na, ir kvailos tos moterys, kad susideda su jaunais alfonsais. Apie ką jos gali su jais kalbėtis? Iki 25 metų retai kuris „susitupėjęs“. Tie pienburniai po to juokiasi ir giriasi savo pienburnių susitikimuose – paklausytumėte, ką jie kalba (jiems tai kaip kokio kalno viršukalnės užkariavimas ) ir, neduok dieve, tą moterį sutiktų gatvėje ar kokiame prekybos centre, tai jai net nežinant juoksis visi už nugaros ir sakys: va tą tasai tvarkė... Ir tuojau pusė miesto pienburnių jau žinos ir nepavydžiu tai moteriai... Pienburnių dar visai kitos gyvenimo vertybės“, rašė – komentatorė.

Vyrai ir moterys, prašome Jūsų, pasidalinkite patirtimi! Ką manote apie didelį amžiaus skirtumą poroje, kokia Jūsų patirtis? Ar pažįstate porų, kurioje jis egzistuoja, su kuriais sunkumais ar džiaugsmais tokia pora susiduria?

Jūsų nuomonių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt arba žemiau:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (671)