Šiemet jau spėjau apsilankyti Lenkijos pajūryje, tiksliau, Gdanske. Nors oras buvo vos 20 laipsnių, tai nesutrukdė pažinti miestą ir įsimylėti jį iš pirmo karto.

Švarus, ramus, tvarkingas, gražus, tylus – tokiais žodžiais galėčiau apibūdinti šį Lenkijos miestą. Kainos nėra neįkandamos. Viešasis transportas važiuoja nuolat, galima rinktis tarp tramvajaus, autobuso ir traukinio. Už dviejų naktų viešnagę sumokėjau vos 63 eurus, tačiau apsistojau apartamentuose, o ne viešbutyje.
2016-06-26 (4)

Gdanskas mane nustebino ramumu – apie dešimtą valandą eidama link namų sutikau vos vieną kitą praeivį. Naktį nesigirdi muzikos, garsių kalbų, kaip antai Palangoje, kuri atgimsta saulei patekėjus. Nebenoriu grįžti į Lietuvos pajūrį, kur kiekvienoje vietoje ketina „ištraukti“ kuo įmanoma daugiau pinigų.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Vienam jūsų, pasidalijusiam atostogų patirtimi, ir padėsiančiam kitiems suplanuoti savo atostogas, padovanosime prizą, kuris taip pat padės smagiai pailsėti – 30 eurų vertės 10*3 minučių kuponą „E Power Park“ elektra varomų priemonių pramogų parke pasivažinėti kartais.

Siųskite istorijas pilieciai@delfi.lt su prierašu „Atostogos“. Jas siųsti galite ir spausdami pilką mygtuką čia iki liepos 23 d.!