Antrus metus iš eilės mokyklos bendruomenė buvo įtraukta į linksmos muzikos, malonaus skonio, gardaus kvapo ir puikios atmosferos sūkurį – Pyragų dieną!

Tądien tiek mokytojai, tiek mokiniai turėjo galimybę ne tik iškepti ar paskanauti pyragų, bet ir atlikti prasmingą misiją – paaukoti pinigų TV3 inicijuojamai „Išsipildymo akciją“. Beje, ką tik iškeptų pyragaičių Mokinių tarybos atstovės siūlė paragauti ir tėveliams (vakare vyko tėvų susirinkimas) bei kvietė paaukoti sergantiems vaikams.

Džiugu, kad kaip ir praėjusiais metais šis renginys susilaukė didelio pasisekimo. Tai tik įrodo, jog mokykloje auga pilietiški, geranoriški ir solidarūs mokiniai. Puiku, jog šiais metais į renginio organizavimą ir vykdymą įsitraukė beveik visi Mokinių tarybos nariai.

Tikimės, kad dirbdami vieningai ir bendradarbiaudami kartu su šauniosiomis gimnazijos psichologėmis S. Laginauksiate ir E. Totoraitiene mes inicijuosime dar daugiau gražių projektų ir akcijų.

2016 m. DELFI ir Vilniaus Gabijos gimnazija skelbia Lietuvos mokyklų jaunųjų žurnalistų konkursą! Šis tekstas – 24 straipsnis konkursui.

Kviečiame jaunuosius mokyklų žurnalistus savo publicistinius tekstus, kurių apimtis siekia iki 400-500 žodžių, siųsti adresu gabijos.laikrastis@gmail.com. Konkursas vyks sausio 1-30 d. Jūsų atsiųsti tekstai bus publikuojami DELFI portalo rubrikoje DELFI Pilietis. Bus skiriamos dvi nominacijos – „Populiariausias jaunasis žurnalistas“ ir „Profesionaliausias jaunasis žurnalistas“. Prizus laimėtojams įsteigs portalas DELFI.