Viena iš „leŽuDi“ renginio dalių – Jaunųjų žurnalistų konkursas, kuriame dalyvauti kviečiame visus su žurnalistika savo ateitį sieti ketinančius 8-12 klasių moksleivius. Šių metų konkurso rašinio temos:

1. „Žurnalistu būti (ne)rizikinga“
2. „Kas praslysta pro žurnalisto akis?“

Darbo apimtis turėtų būti nuo 300 iki 500 žodžių.

Savo kūrybiškumą taip pat kviečiame atskleisti ir vaizdo arba garso raiškos užduotimi. Jos tema – „Mano žurnalistinis tyrimas”. Trukmė – 3-5 minutės.

Visus atsiųstus darbus vertins žurnalistikos profesionalai. Bus atsižvelgiama į gebėjimą argumentuotai dėstyti mintis, įdomų ir netradicinį požiūrį į temą.

Nugalėtojus kviesime atvykti į Žurnalistų dienų atidaromąjį renginį, kuris vyks gegužės 7 dieną. Jo metu bus įteikti apdovanojimai, kuriuos skiria Komunikacijas fakultetas bei naujienų portalas Delfi.lt. Nugalėtojų darbai bus publikuojami pilietis.delfi.lt

Jūsų darbų laukiame iki balandžio 28 dienos imtinai el. paštu lezudi13@gmail.com

Kontaktiniai asmenys: Unė Liandzbergytė (tel. 860012045)

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją