Vyras neslėpė nuostabos, kad šių grybų rado dar gegužę, šeštadienį. Vis dėlto, praėjusiais metais pirmuosius raudonikius grybautojai aptiko panašiu metu – tąkart gegužės 22 d. Paberžės esančio Šepečių kaimo pamiškėje juodažvynį raudonikį rado Aplinkos ministerijos darbuotoja.

J. Gudauskas – ne vienintelis, apsidžiaugęs pirmuoju raudonikių laimikiu. Apie tai, kad miškuose jau yra grybų, dalijamasi ir grybautojų grupėje feisbuke – ten gausu nuotraukų, kaip atrodo pirmasis 2016 m. grybų laimikis.

DELFI skaitytojas Evaldas su portalo skaitytojais taip pat pasidalijo savo pirmuoju laimikiu – pirmuoju jo šių metų grybu lepšiuku.

Taip pat jau spėjote prisirinkti grybų? Parodykite savo laimikį DELFI skaitytojams! Kviečiame siųsti nuotraukas el.paštu pilieciai@delfi.lt!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)