- Tobuliausias jūsų rytas yra...?

- Mano tobulas rytas yra, kai aš galiu leisti sau išsimiegoti, tiek kiek širdis geidžia, atsikelti žvali su šypsena veide. Nesvarbu, kur bebūčiau, puodelis karštos kavos su apmąstymais prie jo, padaro jį tobulu.

- Be ko neįsivaizduojate savo gyvenimo?

- Savo gyvenimo neįsivaizduoju be veiklos. Gyvenime esu veikli, ir jei viso to netekčiau, turbūt susirgčiau depresija. Aš neįsivaizduoju, kaip galima sėdėti namie ar vaikščioti į parduotuves, tai savęs žlugdymas. Kiekvieną dieną žmogus turi tobulėti, o tai daryti žiūrint televiziją ar vartant žurnalus - tikrai ne man.

- Ką jums reiškia ir kaip suprantate sąvoka „grožis“?

- Asmeniškai man grožis nėra tik išvaizda. Man gražus žmogus turi būti šiltas, mielas, atviras, komunikabilus, turėti humoro jausmą, jis gali ir būti netobulos išvaizdos, bet visomis šiomis savybėmis nurungia savo vidaus grožiu, kas man yra svarbiausia.

- Kaip manote, kas valdo pasaulį - grožis ar protas? Ar teisingas posakis „pasaulį valdo protas, tik grožis pirmauja“?

- Tikrai galiu drąsiai pasakyti, kad pasaulį valdo protas. Pasaulį daugiau ar mažiau valdo protingi vyrai, o vyrus valdo gražios protingos moterys, tad be grožio nebūtų ir proto...

- Kas jums yra laimė, o kas prabanga?

- Laimė yra būti mylimai, sveikai, o visa kita yra pasiekiama. Prabanga yra, kai gali leisti neskaičiuoti savo atostogų, nereikia galvoti apie pensiją, kurios anksčiau ar vėliau sulauksime, prabanga remiasi ne tik į materialius dalykus, bet ir į finansinius - tai ne paslaptis, visų mūsų siekiai yra tokie.

- Kokios nuomonės esate apie plastines operacijas? Ar jūs pati ryžtumėtės plastinei operacijai?

- Mano nuomonė apie plastines operacijas yra teigiama. Kodėl gi ne, jei žmogus turi kompleksą ir jis neleidžia jam laimingai gyventi? Aš tik už tai. Kiekvienas turi būti patenkintas savimi. O ar aš ryžčiausi, tai tikrai taip, nežinau, kas dar gali įvykti gyvenime, tik viskas turi būti su protu ir saikingai.

- Kas jūsų manymu geriau - griežta dieta ar sveika mityba, sportas? Paargumentuokite savo variantą...

- Asmeniškai man, tai tik sveika mityba ir sportas. Pati stengiuosi sportuoti ir valgyti sveiką maistą, bet retkarčiais tenka ir pasilepinti, svarbiausia turėti užsibrėžtą tikslą ir bandyti jį pasiekti, aš tai darau ir raginu visas tai padaryti.

- Seksualumo paslaptis yra...?

- Pasitikėjimas savimi. Jei tu jautiesi gerai ir žinai savo vertę, pasitikėjimas ateina su tuo, o po jo seka seksualumas, kai moki visa tai pateikti aplinkai.

- Jūsų grožio receptas ar patarimas kitoms panelėms, kaip atrodyti žaviai kiekvieną dieną?

- Nuoširdumas, šypsena veide - tai yra grožio paslaptis. Tad kuo daugiau šypsomės, gaminame laimės hormoną: tai suteikia „pliusą“ sveikatai, o ir iš tolo žmones traukia toks pozityvumas. Štai ir visas receptas.