Į pagalbą pasitelksiu palyginimą. Abi stovyklos teisios – ir tie, kurie sportuoja, ir tie, kurie ne. Vieni geria vaisių ir daržovių kokteilius, kiti – alkoholinius. Vieni kilnoja kojas, rankas ir svarmenis, kiti – kokteilius, bokalus, taures. Taip ir technologijų stovyklose: vieni „žaidžia“ su „iPhone“, kiti visam pasauliui bando „primesti“ „Samsung“. Kai kurie net planšetės dydžio išmaniuosius telefonus prisidėję prie galvos bando apsimesti, kad patogu.

Ir čia visi esame teisūs, nes kiekvieno „patogu“ – kitoks. Vieniems patogu gerai jaustis ir atrodyti, ryte pabėgėti paplūdimiu ir aplink save matyti tokius pačius – sexy (liet. seksualius) – žmones. Kitiems tas „patogumas“ – naktinio klubo aplinkoje, kur bet koks atsiradęs nepatogumas gali būti lengvai ištaisomas dar vienu ir dar vienu kokteiliu.

Kodėl paminėjau Steve'ą Jobs'ą? Tiesiog. Kažkuriuo metu supratau, kad mano aplinkoje yra žmonių, kurių požiūrį į gyvenimą, į tai, ką jie daro, galėčiau prilyginti to paties Steve'o Jobs'o požiūriui, polėkiui, vizijai. Visi jie yra savo veiklos fanatikai (gerąja prasme), vizionieriai ir lyderiai. Vieni – interjero, namų srityje, kiti – verslo, technologijų, dar kiti – sveiko gyvenimo būdo. Apie jį ir pakalbėsiu. Apie sveiką gyvenimo būdą, treniruotes ir žmogų, kuris daugelį mūsų veda, kad ne tik gerai jaustumėmės, bet ir atrodytume. Gerai. Sexy.

Vieniems pakeliui į naktinį klubą, kitiems – į treniruotę šeštadienio rytą. You choose (liet. tu renkiesi). Six pack'as (liet. raumeningas pilvo presas) ir krosas pliaže arba maikė ir bokalas alaus (ir ne vienas) bare.

Tiems, kas nepažįsta – pristatau, o tiems, kas pažįsta – papasakoju dar šiek tiek.

Susipažinkite: Ignas Bakėjus ir jo komanda. Chebra, kurių dėka žmonės atsisakė alkoholio, narkotikų ir išbrido iš visokio kitokio liūno. True story (liet. tikra istorija).

Lietuva. Mano numylėtas Vilnius. Antradienio vakaras, Vingio parkas. Šimtas, gal šimtas penkiasdešimt žmonių, būgnų muzika ir ore sklandanti euforija. Treneriai, skleidžiantys nenusakomą energiją, pozityvumą ir sportišką seksualumą. Ir nors man tikrai labai patinka (ir aš jas myliu) moterys, negali nesižavėti šių vyrukų sportiška išvaizda. Viską sudėjus – užburiantis antradienio vakaras, kurį siūlyčiau visiems išmėginti. Ir nebūtinai antradienį. Jau rytoj. Arba šiandien. Nes nuo pirmadienio... Ain't gonna work (liet. taip neveiks).

Jau visai greita – antroji pasakojimo dalis. Kantrybės. Jos prireikia ir norint numesti svorį, priaugti, norint six pack’o ar merginoms žinomo apibūdinimo beach body (liet. paplūdimio figūros), artėjant prie geros savijautos, ryškaus ir gražaus kūno ir dar begalės dalykų...

Daugiau apie „Insanity“ – „Facebook“ grupėje.

Iki greito – šaunaus, smagaus ir teisingo gyvenimo būdo mylėtojai ir mylėtojos!

Tomas

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!