- Kas paskatino ateiti į „Lietuvos balsą“?

- Į Lietuvos balsą ateiti paskatino noras dainuoti plačiai auditorijai, noras parodyti, ką galiu savo balsu, parodyti daugelio metų darbo rezultatą. Taip pat įtaką padarė ir kitų žmonių paskatinimas (artimieji, žmonės su kuriais dirbu muzikinėje srityje), o kadangi šį projektą vertinu kaip vieną iš profesionaliausių, nusprendžiau sudalyvauti ir išbandyti savo jėgas jame.

- Kada supratai, kad nori dainuoti?

- Kada tiksliai – pasakyti negaliu. Dainuoju nuo mažens ir tai man yra savaime suprantamas dalykas. Muzika mane lydi visur: einant gatve, važiuojant, mokantis, dirbant, net ir miegant. Man atrodo, kad tai yra mano gyvenimas, gyvenimo būdas ir prasmė.

- Kokiuose konkursuose jau esi dalyvavus?

- Esu dalyvavusi 30-yje tarptautinių konkursų Lietuvoje, Latvijoje, Lenkijoje, Ukrainoje, Rusijoje, Baltarusijoje, Italijoje, Vokietijoje, Makedonijoje, Bulgarijoje. Esu laimėjus tris „Grand Prix“, daugumoje konkursų užėmiau I, II arba III vietas. Taip pat buvau du kartus apdovanota Lietuvos prezidento Valdo Adamkaus „Metų žvaigždutės“ titulu.

- Esate Merūno komandoje. Ar jis griežtas mokytojas?

- Merūnas yra labai draugiškas ir šiltas žmogus. Dirbant kartu nėra jokios įtampos, jis labai profesionalus ir duoda labai vertingų patarimų.

- Su kokiu tikslu čia atėjote?

- Atėjau įgyti daugiau patirties, išbandyti savo jėgas, galbūt šis projektas atvers daugiau galimybių siekiant savo tikslų.

- Neseniai pristatėte naują dainą „You and I“. Ką ja norite pasakyti klausytojams?

- Nors šiuo metu aš neturiu savo antrosios pusės, aš tikiu, kad ryšys „tu ir aš“ yra varomoji gyvenimo jėga, ir kad reikia puoselėti abipusius jausmus – tai nėra lengva, bet verta...

- Ar projekte tikitės didelio žiūrovų palaikymo?

- Aš labai tikiuosi, kad žmonėms patiks tai, ką darau scenoje, kad jie įvertins mano darbą. Nes viskas, ką darau scenoje, yra nuoširdu ir su pagarba žiūrovui.

- Ar gali prognozuoti, kaip toli gali nueiti šiame konkurse? Ko tikiesi iš jo?

- Nemėgstu prognozuoti, spėlioti kaip, kas bus. Tiesiog noriu, kad mano pasirodymai šiame projekte būtų profesionalūs, kokybiški, įsimintini ir kad žiūrovai ir klausytojai atpažintų mane kaip dainininkę Dagną.

- Ar tavo šeima pritaria tokiam tavo žingsniui? O gal tu ne viena šeimoje esi ta, kuriai reikia scenos?

- Taip, mano šeima mane visapusiškai palaiko, už tai aš jiems esu labai dėkinga. Muzika mūsų šeimoje yra svarbi, tačiau didžiosios scenos siekiu tik aš.

- Ar turi antrąją pusę?

- Ne, antrosios pusės šiuo metu neturiu.

- Esi pavydi?

- Manau, kad ne. Pavydui nėra laiko.

- Gyvenimas yra gražus, nes...

- Jame nenuobodu, pilna gerų, įdomių dalykų, kuriuos atrasti ir patirti yra labai didelis malonumas.

- Palinkėjimas skaitytojams.

- Linkiu smulkmenose atrasti prasmę, nes iš smulkmenų, trumpų akimirkų susideda visas mūsų gyvenimas. Viskas slypi paprastume.