Į DELFI kreipęsis Laimonas pasakojo, kad jo pagauta žuvis – įspūdinga. „Grįžus namo ir pasvėrus, svarstyklės parodė įspūdingus 10,85 kg. Tai mano asmeninis rekordas“, - pasakojo jis.

Tiesa, vietos, kur sugavo tokią milžinišką žuvį, jis neatskleidžia. „Su draugu išsiruošėme pažvejoti lydekų viename Latvijos ežerų. Koks tai ežeras, tebūna paslaptis“, - žvejybos vietos neatskleidė Laimonas, į Latviją žvejoti vykstantis kone kiekvieną savaitę.

Lietuvoje jis sakė žvejojąs Mažeikių r., Kuršių mariose, Nemune, tačiau atskleidė, kad įspūdingiausi laimikiai – Latvijoje, Ventos upėje.

Gegužės 3 d. į žvejybą išsiruošęs Laimonas papasakojo, kaip sugavo didžiulę žuvį. „Per dieną kibo lydekaitės, tokios, kad teko visas paleisti atgal, nes 50cm ilgio nesiekė. Vakarop žvejojome ant spiningo, masalas - suvalgomas guminukas, valas - pintas 0,14 mm. Taip užkibo lydeka, kuriai ištraukti į valtį prireikė beveik valandos laiko“, - kalbėjo jis.

Didžiulė žuvis, kol kas nesuvalgyta, o užšaldyta – ji bus patiekta per artėjančias krikštynas, kuriose Laimonas būs kūmas.

Vyriškis žvejojąs jau apie 30 m., nuo penkerių. Kitą didžiulę žuvį jis yra sugavęs prieš porą metų – tai taip pat buvusi lydeka, tiesa, svėrusi 400 g mažiau – 10,4 kg. Milžiniškas žuvis iš vandens telkinių traukiantis Laimonas sakė, kad žvejyba – tik jo hobis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (235)