Atsimenu, važiuodama iš Klaipėdos į Vilnių sėdėjau su leisgyve šunyte ant galinės automobilio sėdynės, žiūrėjau į jos nubrozdintą nosį ir bandžiau galvoje sudėlioti geriausią pasaulyje gelbėjimo planą. Tilda nevalgė, vos ėjo, per odą švietė kaulai, ji sirgo parvo virusu ir dar daug kuo. Bet užsispyrusi ir karališkai ori ji buvo jau tuomet. Šuo susikaupė, veterinarai labai pasistengė ir po mėnesio Tilda ėmė sveikti, akys žibėti, o kailis – žvilgėti.

Šiandien Tilda – greičiausias ir grakščiausias pasaulyje stebuklas. Nuostabiausia mano bičiulė keisčiausiuose gyvenimo žygiuose. Tokia bėganti meilė, gėris ir grožis keturiomis kojomis.

Laimingiausia Tilda, kai skuodžia pajūriu. Ir kai miega ant galinės automobilio sėdynės. Visai kaip anuomet, kai mažą ir silpną vežėmės į Vilnių.

VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ projekto „neBrisius.lt“ idėja užsikrėtė nuo Amerikoje vykusio „Why We Rescue“ ir, gavę idėjos autorių leidimą bei palaikymą, pradėjo analogišką ilgalaikį projektą Lietuvoje. Projekto metu fotografuojami žmonės su augintiniais, priglaustais iš prieglaudų ar gatvės, talpinamos jų laimingos istorijos, kurios, tikimės, užkrės vis daugiau ir daugiau žmonių! Prisijunk prie projekto „neBrisius.lt“! Dėl detalesnės informacijos kreipkitės el. paštu info@ggi.lt.