Rašyti galite viena iš šių temų:

1. Mano pasaulio pabaigos diena - kaip praleistumėte paskutinę savo dieną žemėje? Ką padarytumėte ar pasakytumėte, ko neišdrįsote iki šiol?

2. Mano pasaulio pabaigos scenarijus - turite lakią vaizduotę? Aprašykite, kaip atrodys paskutinė žemės diena, kas nutiks - atskris mistinė planeta Nibiru? O gal išvysime milžinišką cunamį?

3. Laiškas, kurį palikčiau ateisiantiems po mūsų - galbūt norite parašyti laišką ir įspėti ateisiančius po mūsų apie žmonijos klaidas? O gal paliktumėte visų svarbiausių žmonijos išradimų aprašymus?

Rašinius siųskite el. pašto adresu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pasaulio pabaiga“ iki gruodžio 19 d. Rašiniai turi būti parašyti lietuviškais rašmenimis. Nugalėtojai bus paskelbti gruodžio 27 d.

Kaip ten bebūtų, žiūrime į ateitį optimistiškai ir manome, kad 2013 metai vis dėlto išauš, todėl įdomiausių ir originaliausių rašinių autoriai galės pasirinkti vieno iš „Ekspress leidybos“ leidinių metinę prenumeratą!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (266)