Kviečiame visas mamas ir tėčius siųsti savo trumpas istorijas (su vaikų nuotraukomis, jeigu yra galimybė) ir papasakoti, kokius talentus turi/turėjo jų vaikas, kaip juos pastebėjo ir kaip stengiasi/stengėsi tą talentą ugdyti. Ypač laukiame tėvelių, kurių vaikai turi autistinių savybių, istorijų apie vaikų talentus ir auklėjimą. Savo patarimais tikrai padėtumėte kitiems tėveliams.

Konkursas tęsiasi nuo kovo 6 d. iki kovo 20 d. Istorijų laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Mano mažasis genijus“. Įdomiausios istorijos bus talpinamos DELFI Piliečio rubrikoje.

Dviejų įdomiausių ir nuoširdžiausių istorijų autoriai bus apdovanoti trijų leidyklos „Eugrimas” knygų, skirtų tobulėjimui ir įkvėpimui, rinkiniu. Viena iš knygų – K. Barnett „Mano mažasis genijus”. Joje knygos autorė pasakoja, kaip ugdė savo vaiko, turinčio autistinių savybių, talentą, kaip jį skatino ir augino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)