„Vasario 15 d. 20 val. teko bendrauti su tik teigiamas emocijas sukėlusiais policijos pareigūnais. Nuoširdžiai noriu padėkoti pareigūnams pasižymėjusiais vidine proto ir jausmų darna nagrinėjant situaciją Viduklėje. Du jauni policijos pareigūnai verti pagarbos už gerumą, žmoniškumą ir teisingumą. Linkiu Jiems sėkmės dirbant piliečių ir Tėvynės labui“, – laiške policijai rašė moteris.

Raseinių rajono policijos komisariato pareigūnai Tomas Mosteika ir Gediminas Morkus maloniai nustebo sužinoję, kad sulaukė netikėtos padėkos. Jie prisiminė, kad prieš porą savaičių buvo iškviesti į namus, kur vyko buitinis konfliktas.

Dėl sveikatos problemų alkoholio negalintis vartoti vyras buvo išgėręs ir elgėsi agresyviai. Svarstyta, galbūt kviesti medikus. Tačiau pareigūnams pasikalbėjus su vyriškiu, šis suprato negerai besielgiantis, net susigraudino ir pažadėjęs, kad daugiau panašūs atvejai nepasikartos, nuėjo miegoti. Už greitai išspręstą konfliktinę situaciją namuose ir buvo dėkinga padėką atsiuntusi moteris.

Norite pasidalinti padėka? Rašykite mums el.p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Padėka“.