Aktyviai leisti laiką globotiniai pradėjo dienos pradžioje. Jie buvo mokomi šokti ir daryti rankdarbius. Papietavę, užsakytu transportu buvo atvežti į beveik 3 valandas trukusį koncertą. Vykusį renginį stebėti galėjo ne tik vaikai, susirinkę iš trejų globos namų, bet ir geranoriški Kauno miesto gyventojai, kadangi surinkti pinigai už jų pirktus bilietus buvo padovanoti vaikams.

Susirinkę vaikų globos namų auklėtiniai bei bilietus įsigyję asmenys klausėsi scenoje pasirodžiusių atlikėjų: Skaistės ir Vaido, Donato Baumilo, Martyno Beinerio, „Naujųjų pupyčių“ ir Kauno studentiško choro dainų. Taip pat stebėjo šokius, kuriuos dovanojo Kauno kolegijos aktyvių studentų klubas „Let‘s go“.

Koncertą vainikavo Lino Kleizos labdaros ir paramos fondo vaikams dovanotas tortas bei krepšinio kamuoliai, kuriuos gavo kiekvienas renginyje dalyvavęs vaikų globos namų auklėtinis. Labdaringą renginį organizavę Ritos Garbaravičienės vaikų labdaros ir paramos fondas bei laisvalaikio ir sporto renginių organizatorius „Let‘s go“ teigia, kad tokiu būdu siekia paremti vaikus ne tik finansiškai, bet ir įtraukti į aktyvią veiklą.