Įdomu, ir tai, kad ši autorė knygas „kepa“ praktiškai kasmet. Ir iš kur ji ima visas idėjas knygoms? Jos galvelėje, ko gero, veikia idėjų generatorius. Beje, labai puikus, nes skaitytojų ratas tik didėja. „Baltajį karštį“ ji parašė 2004 m. (Lietuvoje išverstas 2007 m.).

Būna autoriai, kurie rašo tik trilerius, kiti - tik romantinius romanus, o Sandra Brown sumeta šiuos žanrus į vieną katilą ir ištraukia nuostabų patiekalą – savo knygą.

„Baltasis karštis“ pasakoja, kaip gražuolė duktė nori ištrūkti iš tėvo diktatoriaus, kuris labai turtingas ir valdo visą miestelį, gniaužtų. Net ir suaugusi, tapusi savarankiška, turinti savą verslą, net nenujausdama paklūsta savo tėvo įgeidžiams. Tėvas nėra geras žmogus, bet puikus manipuliatorius, sugebantis valdyti žmones. Savo gebėjimus jis naudoja ir prieš savo vaikus.

Šioje knygoje pasakojama apie maištaujančią sielą, norą gyventi savo gyvenimą, pabėgti nuo tamsių praeities šešėlių ir atsikratyti galimų skersvėjų. Autorė puikiai perteikia vidinę jėgą ir meilės dvikovą. Romane pilna intrigų, trilerio, romantikos peripetijų. Skaitosi labai lengvai, intriguoja, norisi sužinoti, kas bus toliau. Sandrai Brown būdingas lengvas žodžių žaismas, ji žodžius savo knygose dėlioja taip lyg dailininkas lietų akvarelę.

Ar verta skaityti? Tikrai taip, jei norite pailsėti ir atsipalaiduoti! Esu tikra, kad didžiąją autorės skaitytojų auditoriją sudaro moterys ir merginos. Bet, tai netrukdo autorei likti populiarumo viršūnėje, jau daugelį metų.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

O Jūs, ar mėgstate skaityti? Kiek knygų perskaitote per metus? Galbūt šiemet itin laukiate kurio nors rašytojo pasirodysiančios knygos? O gal manote, kad visi geriausi kūriniai jau parašyti?

Pasidalinkite nuomone su DELFI Piliečiais! Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Knygos“ arba komentaruose iki vasario 25 d.