Labdaros ir paramos fondas “Saulės smiltys“ kartu su VŠĮ Klaipėdos tuberkuliozinės ligoninės tuberkuliozės skyriaus ligoniukais nuotaikingai atšventė Helovyno vaiduoklių šventę. Atvykome nešini moliūgais, ir dovanėlėmis bei geromis žiniomis

Kibome į darbus: didieji ligoniukai pradėjo "doroti" moliūgą, kuris jau labai greitai tapo baisiu šventės akcentu, papuošusiu šventę. Kol didesni ligoniukai dirbo jiems patikėtą užduotį, mažieji taip pat nenuobodžiavo: su jais užsiėmė mūsų šauniausi ir mylimiausi fondo savanoriai Aušrinė Gerikienė – AURORA , Vita Gvazdauskaitė, ir Edgaras Isakovas.

Piešėmė mažiesiems ant veidu kačiukus, drugelius, ir viską, ko tik širdelė geidė. Taip pat su mažaisiais gaminome ir knygutę su jų slaptais norais, kurių didžioji dalis, dėka gerų žmonių, bus išpildyta. Taip pat informavome, kad skelbiamas piešinių konkursas, kuriame vaikai, iki lapkričio 14 dienos nupiešę piešinuką tema "Kalėdos“ dalyvaus įmonės "KPMG Baltics“  surengtame konkurse.

Dėkojame Robertui Vjužaninui, Astai Banelytei, savanoriams Aušrinei Gerikienei – AURORAI, Vitai Gvazdauskaitei bei Klaipėdos projektų koordinatoriui Edgarui Isakovui.