Užfiksuotame klaipėdiečio vaizdo įraše matyti, kaip įsilinksminusi kompanija atplaukia prie upės krantinės ir bando čia prisišvartuoti. Tačiau dėl ten esančių vandens dviračių, to padaryti iš pirmo karto nepavyksta ir katerio vairuotojas pabandė antrąkart, tačiau bandymas buvo labai nesėkmingas.

Jis sužalojo tuo metu vandens dviračius valiusias moteris.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Andromeda Gauslienė DELFI komentavo, kad sekmadienio vakare, apie 21 val., trumpuoju pagalbos numeriu pranešta, jog Dangės upėje kateris rėžėsi į vandens dviračius.

„Buvo pranešta, kad galimai sužeista dviračius valiusi moteris. Atvykus pareigūnams paaiškėjo, jog sužeistos dvi moterys, gimusios 1960 m. ir 1981 m. , preliminariais duomenimis joms medikai diagnozavo klubų sumušimus, diagnozės tikslinamos.

Katerio vairuotojui nustatytas 2,28 prom. girtumas“, – teigė specialistė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)