Taip, būtent baltų, kadangi aš juos dekoruoju vašku ir kitokie netinka. Taigi, teko labai nusivilti, kai pamačiau, kad tokių nėra! Galbūt kitiems tai pasirodys menka bėda, bet kai neturi laiko važinėti po miestą, kad nusipirktum vieną produktą ir tikiesi jį gauti didžiausiame prekybos centre, tokie atvejai labai nuvilia. Tuo pačiu perku tik „Maximoje“, kadangi jie laiko kiaušinius šaldytuvuose.

Kai kitą kartą nuvykome – ir vėl tas pats. Man pasirodė labai keista, kad taip ir nesugebama tinkamai papildyti šia preke lentynų. Būtų įdomu sužinoti to priežastis.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite paprieštarauti autoriui? Arba išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt.

Komentuoja „Maximos“ komercijos vadovė Vilma Drulienė

Komentuoja „Maximos“ komercijos vadovė Vilma Drulienė

Velykinės nuotaikos į mūsų parduotuves jau atkeliavo – pirkėjai ruošiasi šventei ir velykinė prekyba jau po poros dienų pasieks piką. Palyginus pardavimus per visus metus, kiaušinių, pagrindinio šventės atributo, šiuo metu parduodame daugiausiai. Patys populiariausi, be abejonės, balti kiaušiniai – jų paklausa net apie 40 proc. didesnė nei pernai prieš velykiniu laikotarpiu.

Mūsų parduotuvėse kiaušinių tikrai yra. Visgi, dėl ypatingai išaugusios paklausos, gali taip atsitikti, jog kai kuriose parduotuvėse, tam tikru metu, laikinai, baltų kiaušinių klientai gali ir nerasti. Dėl to klientų atsiprašome ir stengiamės baltais kiaušiniais lentynas papildyti kuo greičiau. O rudų kiaušinių, kurių ir pasirinkimas didesnis, klientai tikrai visada ras.